Spelerskaarten

Voortaan verloopt het aanvragen van spelerskaarten digitaal, via de mail. Om de nieuwe spelerskaarten te kunnen aanmaken moeten alle gegevens - inclusief pasfoto - in ISS staan. Mail voor het aanvragen van nieuwe kaarten een lijstje met namen + lidnummers naar het Rayonbureau met als onderwerp Nieuwe spelerskaarten.

Pasfoto's

De ervaring leert dat de makkelijkste en snelste methode is om portretfoto's te maken met een digitale camera (niet een mobiele telefoon, die vervormt het beeld vaak teveel). De foto's kunnen ook gemakkelijker worden aangepast aan de juiste formaten. De foto's moeten zo worden genomen, dat ze aan de eisen van een pasfoto voldoen (zoveel mogelijk gezicht en weinig lichaam tegen een egale achtergrond). Tip: ga op een paar meter afstand staan en zoom dan in; dan krijg je de beste foto's.

Ook organisatorisch is deze methode het handigst, je kunt een compleet team voor of na de training op de foto zetten.

Met het gratis programma Irfan View kun je gescande pasfoto's het juiste formaat voor ISS geven. Dankzij de hulp van de heer Leenstra van HSV-B is de handleiding aangepast en duidelijker geworden.

Aangepaste regels voor nieuwe spelers

De Rayon Wedstrijd Commissie (RWC) heeft besloten om met ingang van het seizoen 2013-2014 toe te staan nieuwe spelers uiterlijk één dag voor de wedstrijd aan te melden in ISS om speelgerechtigd te zijn. Uiteraard moet dan wel aan de verdere eisen zijn voldaan, het verlenen van een overschrijving. Is de nieuwe speler eventueel toch ongerechtigd dan is dit voor eigen risico van de nieuwe vereniging. Bij winst wordt de wedstrijd alsnog verloren worden verklaard en krijgt de vereniging een boete opgelegd voor het opstellen van de ongerechtigde speler.

De RWC dient in de Algemene Ledenvergadering van dit najaar een voorstel in voor het wijzigen van het Rayon Wedstrijd Reglement.

Handleiding WorkFlow in ISS

Download hier de handleiding voor het werken met WorkFlow in ISS.

Je kunt gebruik maken van WorkFlow bij het aanvragen van dispensaties.